Google Foto’s komt met verbeteringen voor video’s

Google Foto’s komt met verbeteringen voor video’s

Er staan een aantal verbeteringen klaar voor de Android-app van Google Foto’s. Het gaat om dubbel-tikken en pinch-to-zoom.

Video-verbeteringen in Google Foto’s

De Android-app van Google Foto’s krijgt een update waarbij een aantal nieuwe functies doorgevoerd worden. We zien de verbeteringen terug bij de video’s. Zo is het vanaf nu mogelijk om dubbel te tikken op het scherm om de video beeldvullend te vertonen.

Een andere verbetering is ondersteuning voor pinch-to-zoom. Dit betekent dat je je vingers naar elkaar toe kunt knijpen om in te zoomen op de video. Door ze uit elkaar te vegen kan het beeld weer uitgezoomd worden. Eenmaal ingezoomd kun je ook het beeld slepen zodat je een gedeelte van een video beter kunt bekijken.

Het gaat om een server-side update waardoor je geen update uit de Google Play Store voor Google Foto’s hoeft te downloaden.

Share