AirPod teruggevonden op een erg onverwachte plaats

AirPod teruggevonden op een erg onverwachte plaats

Van tijd tot tijd kan je hier op MacFreak lezen hoe levens worden gered door de Apple Watch, met name bij mensen met hartritmestoornissen. Maar het is niet zo dat het gebruik van al Apple’s devices helemaal zonder risico is, zoals het verhaal van Bradford Gauthier duidelijk maakt.

Bradford woont in Worcester, Massachusetts, waar hij afgelopen maandag twee uur lang bezig was met sneeuw verwijderen. Omdat hij daarna erg moe was ging hij naar bed, zoals altijd met zijn AirPods in. Maar de volgende ochtend vond hij maar één van de twee AirPods terug, de andere was nergens meer te vinden. Hij kleedde zich aan, ging buiten weer een uur lang sneeuw scheppen, maar toen hij weer binnen kwam en water wilde drinken kwam hij er achter dat dit niet lukte.

Zijn gezinsleden zeiden voor de grap dat hij misschien zijn AirPod ingeslikt had, maar na een röntgenfoto in het ziekenhuis bleek dat dit echt het geval was. Hierboven zie je die foto, bij het pijltje kan je de AirPod zien, als je héél erg goed kijkt.

Met een endoscopie werd de AirPod uit zijn keel verwijderd, en Bradford kon weer terug naar huis om verder te gaan sneeuw ruimen. De arts was vooral verbaasd dat hij geen pijn voelde door de AirPod in zijn keel, en het was ook voor het eerst dat deze arts zich realiseerde dat slapen met AirPods in kennelijk ook een risico met zich meebrengt.

Share