Button Remote voor Apple TV nu op voorraad, en voor een lagere prijs

Button Remote voor Apple TV nu op voorraad, en voor een lagere prijs

Veel mensen met een Apple TV HD of Apple TV 4K zijn zeer tevreden met de Siri Remote die Apple daarbij levert. Maar er zijn overduidelijk ook nogal wat mensen die niet erg tevreden zijn met de Siri Remote, waarbij vooral Apple’s keuze voor een touchpad daarop niet iedereen blij maakt.

Ruim anderhalve maand geleden boden we daarom voor het eerst de Button Remote van Fiction 101 aan, die was toen al te bestellen in de MacFreak Shop. Hierop zal je tevergeefs zoeken naar een touchpad, in plaats daarvan heeft die een pijltje om naar links, rechts, boven en beneden te bewegen. Daarbij vind je er alle knoppen die je op een goede afstandbediening verwacht, zoals voor het aan- en uitzetten, om in de menu’s te komen, pijltjesknoppen voor de navigatie met een OK-knop in het midden, etc.

We boden deze Button Remote aan voor 55 euro, inmiddels hebben we die op voorraad en hebben we de prijs nog wat scherper kunnen stellen, je vindt de Button Remote nu voor 49 euro in de MacFreak Shop. En voor de volledigheid: we hebben de mensen die bij de eerste batch deze Button Remote al bestelden aangeboden het verschil terug te storten, sommigen hebben daarvoor gekozen, anderen doneerden ons het verschil.

Deze afstandsbediening werkt ook met zo’n beetje alle gangbare televisies, de knoppen om van kanaal te wisselen zijn dan ook erg welkom. Wil je meer weten over het functioneren van de Button Remote, dan is het de moeite om de FAQ daarover te raadplegen.

Share